Woonhuisbeveiliging

Gebruiksvriendelijke hang-en sluitwerk monteren dat afgestemd en aangepast is op de individuele situatie en wensen van de gebruiker.

Bij woonhuisbeveiliging kunt u denken aan het aanpassen van het sluitwerk van uw voordeur, achterdeur en raam partijen met buiten- en of binnendraaiende delen.
Ook het aanpassen van het sluitwerk van draai/kiep ramen is mogelijk. U krijgt  nieuw sluitwerk met  minimaal 12 nokken per raamdeel om zo tot een optimale afsluiting te komen. (standaard veel al 5 nokken)


Onze werkmethode is door de jaren ontwikkeld om oog te hebben voor de zwakke schakels in het geheel. Niet alleen aan de woning maar ook rondom de woning. Denk aan afvalcontainers of ladders, waarmee ramen en dakgoten te bereiken zijn.

De montage van hang- en sluitwerk zal vooral gericht zijn op nauwkeurige passingen en de juiste keuze van bevestigingsmaterialen (v.b. keuze van sterke schroeven).
Bij de eerste contacten en opname wordt er rekening gehouden met uw woonwensen en de gebruiksvriendelijkheid van het te gebruiken sluitwerk.

Ook de dakramen die veelal op de tochtstand staan, zijn goed en eenvoudig te beveiligen, zodat deze open kunnen blijven staan.

Tijdens de montagewerkzaamheden zal er ten alle tijden aandacht geschonken worden aan de omgeving waar in gewerkt wordt. Het nodige zal afgedekt worden om beschadigingen en het neerkomen van spaanders en stof op uw meubels/vloer te voorkomen. Het geheel wordt netjes opgeleverd.

Lees hier meer over de verschillende inbraak methoden en de juiste oplossingen.

Preventie check aanvragen voor woning of bedrijf

Informatie aanvragen
Onck Beveiligingstechniek ook bij u in de buurt!