Eenvoudige bedienbare kluizen

Eenvoudig te openen door het aanbieden van een vinger

IMG_0980-(Small)-(2).JPG
Mensen die ouder worden of mensen die het gewoon lastig vinden om te werken met cijfer combinaties of sleutel sloten, is deze kluis ideaal.
Immers de sleutel zal altijd ergens neer gelegd worden op een plaats zodat deze niet in het zicht of  eenvoudig te bereiken is. Zelfs verstoppen we deze graag….omdat een kluis vaak niet alledaags gebruikt wordt. Soms weet men niet meer waar men de sleutel heeft opgeborgen.
Daarvoor zijn er nu kluizen verkrijgbaar met een vingerscan lezer, die op meerde vingers ingelezen kan worden voor ook bijvoorbeeld de kinderen en/of mantelzorgers. Deze kluizen zijn vanaf een relatief laag bedrag aan te schaffen. Ook om de medicatie van de mensen in te bewaren, als ze deze niet meer zelf kunnen beheren, is dit een uitstekende oplossing!

Zorg kluisjes /sleutel kluisjes met cijfer code (Master lock) zonder SKG** of soort gelijke “kluisjes” kunt u bij de bouwmarkt halen, deze zullen en worden NIET door Onck Beveiligingstechniek ingekocht of verkocht/gemonteerd. Wij als bedrijf kunnen hier niet achter staan. Deze kluisjes zijn veelal het doelwit van kwaadwillenden. Ze worden snel opengebroken of zelf zonder schade geopend om zo bij de sleutel van de bewoner te komen!
Zie Youtube filmpjes…
Er zijn genoeg producten te verkrijgen die wel deugdelijk zijn en niet stigmatiserend zijn. Zodat niet ieder kan zien dat er een hulpbehoevend persoon op het adres woont.
Vraag Onck Beveiligingstechniek naar de mogelijkheden die verkrijgbaar en geaccepteerd worden door de diverse thuiszorg organisaties.
 

Preventie check aanvragen voor woning of bedrijf

Informatie aanvragen
Onck Beveiligingstechniek ook bij u in de buurt!