Preventie weken 2023

Neem nu maatregelen tegen woninginbraak!

Tijdens de nationale inbraakpreventie weken willen we de woningbezitters interesseren voor het nemen van maatregelen tegen woninginbraak. Zet minstens één stap om uw woning minder inbraakgevoelig te maken met een goed slot of een kluis.

Elke stap helpt.

Door het de gelegenheidsdief flink moeilijker te maken, kunt u zich heel wat veiliger in huis voelen. Nog altijd wordt 80% van de inbraken uit impuls gedaan. Maak het de inbreker moeilijker en hij loopt uw deur of raam voorbij. Probeer eens door de ogen van een inbreker te kijken naar uw ramen en deuren, of vraag het gerust aan Onck Beveiligings techniek om voor u te kijken naar uw woonhuis!

Neem contact op om uw woonhuis te laten checken op de zwakke plekken.

Want de ketting is zo sterk als de zwakste schakel!!

Een goede kluis hoeft niet altijd duur te zijn. De kluizen in het assortiment van Onck Beveiliging zijn uitvoerig getest en behoren tot beste koop consumentenbond 2009.

De kluizen kunnen afgestemd worden op de eisen van particulieren, berdrijven en overheidsinstellingen.
We leven nu eenmaal in een tijd waarin het verstandig is onze waardevolle zaken veilig op te bergen. Denk maar aan paspoorten, cheques, geld ,sieraden, verzamelingen, etc., maar ook bedrijfsgegevens en polissen.

Vul onderstaand formulier in om preventie check aan te vragen!


Interesse in preventie check of offerte:Typ de onderstaande getallen:
 Security code
----

Partner van de nationale preventieweken 2023

Neem nu maatregelen tegen woninginbraak.

Meer informatie
Onck Beveiligingstechniek ook bij u in de buurt!