Het “Slimme” Slot de ENTR

De Mul-T-Lock ENTR: open uw deur met één druk op de knop, intoetsen van een code, vingerafdruk of uw mobiele telefoon.

U kent het vast wel. Oma krijgt thuiszorg en nu hebben meerdere mensen een sleutel nodig of uw kind gaat naar het voortgezet onderwijs. De vorige huishoudelijke hulp heeft haar sleutel nog steeds niet terug gebracht…. Weten we nog wel wie we toegang tot de woning hebben gegeven? Staat het ergens opgeschreven? De sleutel kan misschien ongeoorloofd nagemaakt worden…… Een nieuwe cilinder en extra sleutels kosten veel geld. En nog blijft het risico bestaan dat u niet weet wie een sleutel in bezit heeft als ze eenmaal uitgereikt zijn. Is er een sleutel kwijt, dan maakt men er vaak zonder dat u dat weet één kopie bij. Kortom kosten en risico. Een sleutelkluisje aan de muur bood een oplossing maar je weet niet wie er binnen is geweest. Of het kluisje werd opengebroken.
 
ENTR is de naam van het nieuwe maar vooral het ”slimme slot” dat vrijwel iedere deur op een eenvoudige wijze opent en weer op slot draait. Voor- of achterdeur, meerpuntsluiting of enkelvoudig slot de ENTR met ingebouwde accu en europrofiel cilinder monteert u binnen enkele minuten. Voor het instellen van de draairichting en aantal slagen dat de ENTR moet maken om het slot te bedienen volgt u het Nederlandstalige handleiding. De ENTR opent het slot en sluit uw deur veilig af. Aan de buitenzijde ziet u alleen de veilige Mul-T-Lock europrofielcilinder. De ENTR bevindt zich aan de binnenzijde van de deur.
 
Meerdere mensen:
De Mul-T-Lock ENTR geeft alleen de bevoegde personen toegang. U bepaalt wie er met een code, vingerprint, afstandsbediening of met zijn mobiele telefoon / tablet naar binnen kan. Mag iemand er niet meer in? dan her-programmeert u de ENTR en is er voor die persoon geen toegang meer mogelijk.
 

Gebruik:
Van buiten af opent u het slot door een druk op de afstandsbediening aan uw sleutelbos. Of… u toetst de code in op het bij de deur gemonteerde codepaneel. Met de App op uw mobiele telefoon of tablet (Bluetooth 4.0 - Android en ios) opent u het slot in een handomdraai. Van binnen uit opent u de ENTR met de draaiknop of door met uw duim en wijsvinger, een schuivende beweging naar beneden over de zijkanten van de ENTR te maken.
De communicatie tussen de Smartphone en de ENTR is gecodeerd middels een veilige 128 bits versleuteling. In noodgevallen kunt u de deur openen met de gepatenteerde Mul-T-Lock sleutels welke standaard meegeleverd worden met de ENTR.
Onck Beveiligingstechniek is in bezit van een demonstratie slot, zo kunnen we op locatie een demonstratie geven. U kunt dan zelf het slot zien, voelen en bedienen. Als er dan vragen zijn kunnen wij deze beantwoorden. Op deze wijze weet u of dit slot een meerwaarde kan zijn voor U of Uw organisatie.
ENTR gemonteerd aan binnenkant deur 
Doelgroepen:
Extra sleutels laten bijmaken voor bijvoorbeeld thuiszorg, gezinshulp, buren en dergelijke hoeft niet meer. Ook de kantoor-, kantine-, personeelsdeur is eenvoudig en snel afgesloten voor onbevoegden. Risico vermindering van diefstal uit bijvoorbeeld een medicijn-, archief- of voorraadkast. De patiënten kast van de dokter of de medicijnkast in de Apotheek gaat alleen open voor bevoegden.
 
Voor wie:
- Kantoren met kostbare apparatuur of vertrouwelijke documenten
- Personeelskantine waar persoonlijke eigendommen bewaard worden
- Magazijnen met risicovolle voorraad
- Medicijnkasten van ziekenhuizen of artsen
- Het archief van een kinderdag verblijf met persoonlijke gegevens
- De thuiszorg/mantelzorg
 
Prijzen:
Set 1  vanaf € 325,-  
De Mul-T-Lock  ENTR motorcilinder unit inclusief oplader, gepatenteerde en gecertificeerde cilinder 31 mm buiten x 35 mm binnen cilinder, 2 sleutels, gratis app.

Set 2 vanaf € 355,- 
De Mul-T-Lock  ENTR motorcilinder unit inclusief oplader, gepatenteerde en gecertificeerde cilinder 31 mm buiten x 35 mm binnen cilinder, 2 sleutels, gratis app en 1x *afstandsbediening.

Set 3  vanaf € 408,-
De Mul-T-Lock  ENTR motorcilinder unit inclusief oplader, gepatenteerde en gecertificeerde cilinder 31 mm buiten x 35 mm binnen cilinder, 2 sleutels, gratis app, met code paneel.

Set 4 vanaf € 451-
De Mul-T-Lock  ENTR motorcilinder unit inclusief oplader, gepatenteerde en gecertificeerde cilinder 31 mm buiten x 35 mm binnen cilinder, 2 sleutels, gratis app, codepaneel/vingerprintlezer.

*extra afstandsbediening € 30,-
Alle prijzen zijn excl. BTW.

Preventie check aanvragen voor woning of bedrijf

Informatie aanvragen
Onck Beveiligingstechniek ook bij u in de buurt!